Хороскоп за деня - 1 януари 2023, понеделник  Овен Честита Нова

...
Хороскоп за деня - 1 януари 2023, понеделник  Овен
Честита Нова
Коментари Харесай

Стрелецът да не налага волята си с инат, Водолеят може да бъде измамен

Хороскоп за деня - 1 януари 2023, понеделник 

Овен
Честита Нова година! Готови сте да разкриете неподозирани заложби макар че първия ден на годината е изпълнен със срещи. Успешни са изявите на занимаващите се с изкуство и с научни проучвания. Влиятелни познати ще ви оказват помощ да изградите основата на бъдещите си триумфи. Промените са във ваша изгода.

Телец
Честита Нова година! Празнували сте до зори. Въпреки че сте настроени на друга вълна запазете успокоение макар компликациите, които ще се изпречат пред вас по пътя към триумфа. Очаква ви удобно разрешаване на настоятелен въпроси в почивния ден.

Близнаци
Честита Нова година! В положение сте в първия празничен ден на годината да вземете решение да промените напълно работата си, само че не ви поучавам да го вършиме, в случай че повода е във властващата страст. Ще допуснете неточност. Анализирайте деликатно дейностите си.

Рак
Честита Нова година! Проявете въздържаност, тъй като деня е почивен, първи ден на годината и е изпълнен с позитивни страсти, само че няма да липсват и неприятни моменти. Не се противопоставяйте, с цел да постигнете замисленото. Не се карайте с хората от обкръжението си. 

Лъв
Честита Нова година! Стабилизирайте постигнатото досега, в случай че желаете да си спестите непредвидени проблеми още сутринта на почивния първи ден на годината. Не бива да сте прибързани и да прекалявате с претенциите си, единствено тъй като на пътя ви са се появили компликации, които трансформират проектите ви.

Дева
Честита Нова година! Пристъпете от първия й ден към реализиране на вашите проекти. В персоналните ви връзки се постановат промени. Не отхвърляйте предложение за спомагателна работа, което ще ви донесе добра облага.

Везни 
Честита Нова година! Уговорете деловите срещи, които се наложи да пропуснете. Положителните промени са вероятни, в случай че анализирате дейностите си и сте деликатни в думите си. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Имате опция да завършите бързо новите си задания, които ще ви донесат триумф и самопризнание.

Скорпион 
Честита Нова година! Предстоят ви неотложни настоятелен срещи макар почивния ден. Не бъдете прекомерно доверчиви,  ако незабавно стартират да ви омайват с предложение за инвестиция. Няма да е във ваша изгода. Препятствията са преодолими с помощта на вашата непримиримост и упоритост.

Стрелец
Честита Нова година! Плановете ви, в случай че в първия ден на годината сте  на работното място се развиват в непредвидена посока от сутринта. Ако сте внимателни, ще избегнете финансовите загуби. Ако сте на работното си място, ще получите справедливо самопризнание. Не налагайте волята си с дебелоглав и експанзия.

Козирог
Честита Нова година! Може още в първия ден на годината да ви поканят на делова среща с авторитетни хора, която е добре да приемете. На работното място, в случай че сте дежурни сте дейни, само че и разсеяни. Не ви се занимава с рутинни настоятелен отговорности. Въпреки нежеланието ви да работите би трябвало да се справите със дилемите си.

Водолей
Честита Нова година! Анализирайте запознанствата си и преценете умерено новите си познати. Не бързайте да се възхищавате на професионалните им умения, тъй като може да се окажат единствено фасада. Избягвайте съмнителни оферти, които дават обещание лесни доходи.

Риби
Честита Нова година! Импулсивността ви през днешния ден, в първия ден на годината, може да ви подведе. Ще допуснете неточности и ще вземете погрешно решение. Денят дава обещание материални триумфи, само че ви поучавам да не уговаряте сключването на финансови покупко-продажби. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР